KING KEBAP

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 433 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij King Kebap. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 17:05 Dik in orde zoals altijd!
27 jan 2023 om 6:08 Altijd superlekker. omdat ze van ver komen zet ik de pizza wel altijd nog 2 min onder de grill zo smaakt hij alsof hij net uit de oven komt
23 jan 2023 om 8:37 Zeg niet dat je onderweg bent naar de klant als dat niet zo is
22 jan 2023 om 10:08 Op het gevraagde uur. Een selectie pizza's. Allen even lekker. Toppie.
27 dec 2022 om 20:34 2 uur gewacht op twee kebabs en een drankje. En dat terwijl wij ongeveer 3km weg wonen. Gelukkig was het eten nog warm. Maar door bezorging bestel ik hier niet meer.
23 dec 2022 om 8:53 We wonen op 5 km van Haacht en het eten werd bezorgd binnen de 40 minuten door zeer aangename chauffeur. Wachttijd is dik OK vind ik dan. De kebap was zeer lekker en naar wens met speciale vraag. Kapsalon was ook heel goed. Ik zal nog bestellen!!!
16 dec 2022 om 21:22 Bestelling geplaatst om 18.15 en kwam aan om 20.35 terwijl het maar 100m van hun is, ook iets compleet anders gekregen dan gevraagd en beide zitten met buikkrampen geen aanrader.
10 dec 2022 om 23:54 Heeeel lang moeten wachten en dan nog niet gekregen wat ik besteld had. Had kapsalon met kip besteld en met kebab gekregen. Frietjes waren amper half gebakken. Echt niet lekker !
10 dec 2022 om 20:16 Commande ne correspondait pas
9 dec 2022 om 21:04 Lekker gegeten, maar veel te lang moeten wachten. Jammer. Zet er dan geen uur bij als je je er niet kan aan houden.
3 dec 2022 om 21:19 30 minuten te laat geleverd, de bijbestelde ananas was niet meer eetbaar.
2 dec 2022 om 13:58 heb 2 uur en 30 min gewacht, en de bestelling was ook nog is verkeerd