KING KEBAP

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 404 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij King Kebap. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 21:58 Een uur later dan opgegeven en goedgekeurd!!!! Op de pizza lagen bijna geen groenten en amper tomatensaus - zeer droog. Kebap was OK.
21 sep 2022 om 22:38 Lang moeten wachten, eten was heel vettig, in mijn durum zat een stuk karton of iets dergelijks. Tiramisu is van 26/08, komt dus uit de diepvries ofwel echt al lang vervallen en diepvries tiramisu is nu niet wat we verwacht hadden. Nooit meer!
12 sep 2022 om 6:37 Het eten was lekker alleen heel vettig het vet liep er zo van het vlees wij hadden het kapsalon en doner kebab
10 sep 2022 om 9:18 Zoals altijd … heel lekker. We namen deze keer rijst ipv friet bij de schotel “mix” en dit zullen we in de toekomst nog doen !
2 sep 2022 om 0:04 La pizza très bonne La lagne au four, pas terrible déjà c'est pas des vrais pâte à lasagnes, trop de tomates, très fade et je cherche encore le jambon complètement absent !!! Vraiment je ne la recommende pas !!!
18 aug 2022 om 15:34 Pizza was lekker en in orde. Pitta was klein tegenover wat we gewoon zijn bij onze vaste Kebapzaak. Veel geld voor hetgene wat je maar kreeg.
16 aug 2022 om 23:15 Om 21u11 mijn bestelling geplaatst. Ondertussen is het al 23u12 en nog steeds geen bestelling gekregen, vriend heeft gebeld krijgt als excuus “ meneer het is te druk” Ik bestel hier niet meer! Altijd tevreden geweest maar dit gaat er over
16 aug 2022 om 22:54 Zeer lekker. kapsalon is zeker een aanrader.
16 aug 2022 om 22:40 Le durum était parfait ! Mais les pâtes carbonara pas terrible ! J'ai jamais vu de la sauce bolognaise dans des pâtes carbonara !!!
11 aug 2022 om 19:09 Good food
10 aug 2022 om 21:42 Heel lang moeten wachten. Na bestelling stond er dat de bestelling zou geleverd worden binnen 29 minuten, uiteindelijk meer dan uur moeten wachten
10 aug 2022 om 4:37 Leķere kebab maar lange levertermijn (30 min later).