KING KEBAP

KING KEBAP King Kebap

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 362 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij King Kebap. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 19:43 Prima en lekker
22 mei 2022 om 21:34 kwaliteitsvolle lekkere producten alleen best lang moeten wachten voor levering.
18 mei 2022 om 22:15 Goede service en eten was erg lekker
15 mei 2022 om 17:44 Lekker, niet te zout!
23 apr 2022 om 22:06 Eten koud en meer dan een uur moeten wachteb op ons eten
8 apr 2022 om 16:32 De bestelling was al een beetje afgekoeld, maar een minuutje in de microgolf en de kebap was weer op ideale temperatuur.
18 mrt 2022 om 21:49 Vroeger was het heel lekker enzo en altijd op tijd. Nu vandaag besteld om 17u40, om 20u bel ik waar mijn bestelling is en ze zij 10minuutjes en dat het heel druk was en bla bla bla en kreeg ik uiteindelijk om 20u30 geleverd maar was niet lekker meer
16 mrt 2022 om 21:49 Bericht dat bestelling binnen 31 min geleverd wordt, uiteindelijk geleverd na meer dan 70 min. Eten was niet warm meer. jammer want het oogde zeer kwalitatief
27 feb 2022 om 21:56 1 uur en half moeten wachten op ons eten vandaag. Buiten dat was het eten wel nog warm. Excuus dat het heel druk was.
12 feb 2022 om 21:43 Bezorgtind 42'min . Uiteindelijk wel 75 min geworden , dus niet super warm meer , spijtig kwaliteit wel ok nochtans..
23 jan 2022 om 9:33 Hoewel ik enkel salades nam en 2 cola zero, dacht ik dat dit wel snel zou gaan... Haacht is 13 minuten van bij ons verwijderd met de wagen... Ongeachte, kregen we het eten na 90 minuten met een excuses van spoorwegverkeer...
22 jan 2022 om 20:18 1u40 moeten wachten. Eten was koud bij aankomst.